Itt add meg az alcímet

GCT ACADEMY

Vass Laura

"Először 2009-ben próbáltam ki a golfot édesapám hatására. Ő volt az, aki értesült egy, a tatai Old Lake Golf Club-ban szervezett nyíltnapról, és kapva az alkalmon elvitt, hogy megmutassa milyen izgalmas és érdekes ez a sportág. Aznap nagyon rossz idő volt, egész nap esett az eső. Emiatt testvéremmel csak ketten vettünk részt az oktatáson, így Kuti Gábor, az edző, kizárólag velünk tudott foglalkozni. Talán neki is köszönhetem azt, hogy ennyire megszerettem a golfozást.

Miért élvezem? Leginkább azért, mert a pályán ki tudok kapcsolni, új kihívások elé nézhetek és nemes egyszerűséggel jól érzem magam! Mindemellett rengeteg kedves embert ismerhettem meg a játék során, ezért külön hálás vagyok.

Az idei szezonban szeretném levinni a hcp-met 10 alá. Ennek érdekében, amikor csak tehetem, gyakorlok és kint vagyok a pályán. A legfontosabb célom az elkövetkező szezonokra az, hogy versenyhelyzetben ugyan olyan jól tudjak teljesíteni, mint a gyakorlások során. 

Stabil játékot és jó formát szeretnék hozni."

Eredmények:

4iG Golf Cup Ranglista verseny 2017.09.09.

- Női nettó 1. helyezés

- Női Longest Drive különdíj


GCT Golf Tour - Marokkó, Agadir
Tikida Golf Palace, Golf du Soleil
2018.02.10-17.

Nagyon jól éreztem magam az elmúlt egy hétben Marokkóban, a GCT Academy jóvoltából. Az 5 napos verseny remek hangulatban telt, a végére a játékom is összeállt, habár a greenek gyakran kihívások elé állítottak. A pályák kitűnő állapotúak és szépek voltak, hatalmas élmény volt számomra itt játszani! "


GCT Golf Tour 2018 - 4. forduló, Ausztria
Reiters Golfschaukel Stegersbach 
2018.08.25.

"A pálya különlegessége miatt egy élmény volt a GCT Tour ausztriai fordulóján játszanom. Habár a verseny napjára az időjárás sajnos elromlott, aznap szinte folyamatosan esett, ami nagyban megnehezítette a játékunkat. Szerencsére volt alkalmam jó időben is lejátszani a pályát, ami nagyon különleges és kihívásokkal teli. A nagy szintkülönbségek és a pálya vonalvezetése miatt nagyon pontosan kellett ütni, illetve nem lehetett mindig a greeneket támadni.

Ebben a fordulóban két profi játékossal játszottam egy flight-ban, akiktől most is elleshettem néhány trükköt.

A szervezők nagyon jó munkát végeztek, a GCT csapatától már megszokott, magas színvonalon."