Társadalmi felelősségvállalás
Itt add meg az alcímet

Társadalmi felelősségvállalás a GCT-nél

A GCT-nél az etikus üzleti magatartás mellett fontos szerepet tölt be a társadalmi szerepvállalás. Megragadjuk az alkalmat, hogy olyan szervezeteket mutassunk be és támogassunk versenyeink során, akik munkájukkal és hozzáálásukkal is kitűnnek. Ebből a célból a Tour folyamán helyszínenkét külön kis versenyt indítunk egy par 3-as szakaszon. Ennek leírása a versenykiírásban megtalálható. Ezen szervezetek támogatására nem csak versenyeinken, de azon kívül is lehetőséget biztosítunk. 

LáriFári Alapítvány - élmény a léleknek!

"Alapítványunk nehéz élethelyzetben lévő gyermekeknek teremt lehetőséget, hogy az élményterápián keresztül megéljék a szabadság felemelő érzését. Hisszük, hogy programjaink kaput nyitnak az érintett gyermekek és felnőttek lelkében, egy kaput, amelyen átlépve levethetik korlátaikat és felfedezhetik a saját életükben rejlő lehetőségeket."

Csodalámpa
Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány

"A közhasznú Csodalámpa Alapítvány célja évente 250-280 életveszélyesen beteg, 3 és 18 év közötti gyerek egy-egy saját kívánságának a teljesítése. Örömet, boldogságot adunk országos kívánságteljesítő hálózatunk és támogatóink segítségével, hogy mindezzel közösen segítsük a gyerekek gyógyulását és a gyógyító munkát is. A Csodalámpa 15 éves működése alatt már több mint 3300 egyéni álmot váltottunk valóra, melyek mindegyikéről képes beszámoló olvasható a www.csodalampa.hu oldalon."

VITAKID Sportegyesület  

"Egyesületünk fő célja, hogy egy olyan sportolási lehetőséget teremtsünk a gyermekek és fiatalok számára, ahol a versenysportból fakadó hatalmas fizikai és pszichés megterhelés nem létezik, ahol a sport tényleg örömforrás. Ugyanakkor egy olyan komplex program, amelyben minden fontos rész megtalálható, ami a testi és lelki egészséghez kapcsolódik."