GCT Tour 2017 Marokkó
Itt add meg az alcímet

Agadir Challenge

VERSENYKIÍRÁS

Résztvevők: A GCT HOLDING által 2018.02.10 - 2018.02.17 között szervezett marokkói golftúrán jelen lévő, érvényes, maximum 36-os ExactHandicap-pel rendelkező, felnőtt játékosok.

Szabályok: A verseny az R&ARules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata valamint az adott golfpályán, a verseny idején érvényes helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny formája: Nettó Stableford4x18 lyukon, NEM handicap módosító.

Program:

2018.02.11 - gyakorló nap (Yellow and Red courses)teetime: 09:54-től (négyes texasscramble)

2018.02.12 - 1. versenynap(Bluecourse) teetime: 10:02-től (stableford)

2018.02.13 - 2. versenynap (Yellow and Red courses) teetime: 10:26-tól (stableford)

2018.02.14 - 3. versenynap (Bluecourse) teetime: 10:02-től (stableford)

2018.02.15 - 4. versenynap (Bluecourse) teetime: 09:14-től (stableford)

2018.02.16 - 5. versenynap (Yellow and Red courses) teetime: 10:18-tól (döntő és helyosztó matchplay formában)

2018.02.17 - Örömgolf (Yellow and Red courses) teetime: 09:54-től (játékforma a helyszínen lesz kihirdetve)

Flight-ok összeállítása, teeoff: A flight-ok összeállítását és a teetime besorolását a versenybizottság végzi.

Startlista: az adott napi játékot megelőző nap 18:00 órától.

Handicap: A verseny NEM handicap módosító! Minden játékos az összes versenynapon az EAGLE-rendszerben2018.02.10-én érvényes ExactHandicap-jével játszik. (Handicap-módosítás az Extra Day Score szabályai szerint lehetséges.) Profi játékosok nullás handicap-pel játszanak.

Kategóriák:

  • "St. ANDREWS" kategória: akik a GCT Holding Golf Tour 2017 versenysorozat helyezettjeiként kiérdemelték a marokkói döntőn való részvétel jogát.
  • "AGADIR" kategória: Mindenki más.

Mindkét kategóriában 4x18 lyukon nettó stablefordjáték, tekintet nélkül nemre, korra, handicap-kategóriára, valamint 1x18 lyukon döntő (helyosztó) matchplay.

Elütők: Minden amatőr játékos kötelezően az életkorának és nemének megfelelő elütőről játszik. A profi játékosok a rendelkezésre álló legtávolabbi elütőről játszanak.

Score-kártya leadás: A játékos és a markere által aláírt score-kártyát a lehető legrövidebb időn belül a versenyigazgatónak kell leadni.

A játék tempója: Felhívjuk a figyelmet arra, hogy mindkét pályán kötelezően négyes flight-okban, 8 percenkénti indítással kell számolnunk, amit a játék során is tartanunk kell. Amennyiben egy flight a lassú játék miatt bármilyen szankcióban részesül - pl. a helyi marshallszakasz- vagy pályaelhagyásra kötelezi - akkor az ebből adódó hátrányokat a flight minden tagjának viselnie kell.

A verseny kiértékelése: Az egyes versenynapokon elért nettó stableford eredmények (stableford pontok) közül a három legmagasabbpontszám összege szerint(pontegyenlőség esetén a negyedik versenynapon, majd a harmadik, második, első versenynapon elért magasabb pontszám, illetve ha ez sem dönt, akkor sorsolással ) kialakított sorrend alapján. Az így kialakult sorrendben az első helyezett játékos a másodikkal, a harmadik helyezett a negyedikkel (és így tovább) játszik döntő (helyosztó) matchplayt, melyek eredménye után alakul ki a végleges sorrend. A matchplay játék során a játékosok playinghandicap-je közötti különbség 70%-a kerül figyelembevételre. Amennyiben a döntő matchplay (az első helyezett játékos játszik a második helyezettel) a 18. szakaszon sem dől el, akkor a versenybizottság az adott lehetőségeket figyelembe véve dönt a mérkőzés befejezésének módjáról. (Ha helyosztó matchplay áll döntetlenre a 18. szakasz után, akkor a mérkőzésnek vége, marad az eredeti sorrend.)

A"St. ANDREWS" kategóriagyőzetesenyeri a

"GCT Holding Golf Tour 2017 Bajnoka"

címet és a

golfutazást St. Andrews-ba!

Díjazás: A versenyen a kategóriák első három helyezettjét díjazzuk.

Eredményhirdetés, díjátadó: Az egyes fordulók eredményeiről az adott versenynapon a score-kártyák feldolgozását követően tudunk információval szolgálni. Az összesített eredmények ünnepélyes kihirdetésére és a díjak átadására 2018.02.16-án, az utolsó versenynap estéjén kerül sor.

Óvási díj és határidő: Óvás az adott versenynap eredményeinek kihirdetését követő egy órán belül írásban nyújtható be. Óvási díj: 20.000,- Ft

Golfautó: A versenyen golfautó szabadon használható.

Segítők (Caddie-k): Professzionális golfozók nem segíthetnek amatőr játékosoknak, minden más esetben a segítők közreműködése megengedett.

Távolságmérő: A verseny során távolságmérő eszköz szabadon használható.

Versenybizottság: Braun Károly (főszponzor), Brúder Balázs (GCT Academy), Szalai Ervin (versenyigazgató)

A versenykiírás és a szabályok ismerete a játékos felelőssége.

A versenybizottság döntése végleges, amely ellen fellebbezni nem lehet.

A versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!